0744 501 210
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00

Niciun produs în coș.

Despre noi

V-Silentium este importator și distribuitor exclusiv in Romania pentru mai multe branduri de produse profesionale pentru Epilat, Hair Style și Coafat

Se spune că pașii mărunți și siguri te conduc pe drumul cel bun. La fel am început și noi: având un ideal, am înființat compania V-Silentium în anul 1996. De atunci și până în prezent oferim produse profesionale atât saloanelor de cosmetică, cat și utilizatorilor individuali. Avem o echipa formată din 10 angajați, eficienți și bine organizați. Promitem în continuare să oferim produse de calitate la un preț avantajos. V-Silentium ofera branduri exclusive, livrări rapide, promptitudine și consultanță de specialitate.

Dotăm și utilăm saloanele de înfrumusețare, din 1996

V- Silentium fiind importator direct de produse beauty, lucreaza cu furnizori și producători renumiți din Italia și Spania. Oferim produse, mobilier și consumabile saloanelor de înfrumusețare, pentru business-uri consacrate sau la început de drum. De la agrafe la uscător de păr, creme oxidante, pudre decolorante, soluții permanente, ustensile de coafură, foarfeci de filat și de tuns, până la sterilizatoare și mese de lucru dotate în cele mai mici detalii. Nevoia fiecărui client dar și bugetul său sunt foarte importante pentru noi, de aceea muncim cu implicare deosebită pentru fiecare proiect. Și fiecare proiect e special. Ai acces la branduri în exclusivitate în Romania! Suntem unici importatori ai brandurilor de renume Ro.ial Gold, ItalWax și Absoluk Hair Care. Va oferim ceara pentru epilat de calitate, sub forma de dischete, perle, cartus și film granule. Acestea sunt ambalate la gramaj de 1kg, 800g, 500g, 400 de grame si 100g/ml. De asemenea, oferim încalzitoare pentru cartusul de ceara și diferite accesorii, cum ar fi spatule de lemn pentru aplicare, uleiuri și lotiuni dupa epilare, tratamente pentru epilare. Oferim consumabile de unica folosinta indispensabile saloanelor de cosmetica și coafura: prosoape, role pat, manusi, role aluminiu, etc.

Consultanta de specialitate

Ca importator de produse pentru beauty & hair style, oferim toată priceperea și ajutorul nostru pentru ca orice afacere în domeniul beauty să pornească la drum. Specialiștii noștri vă stau la dispoziție oferind consultanță de specialitate, iar împreună găsim soluții. Analizăm proiectul și spațiul, decidem împreună ce produse sunt potrivite și efectuăm teste și demonstrații pentru însușirea corectă și temeinică a modului lor de utilizare. De la saloane de coafură și frizerie, spații dedicate pentru manichiură și pedichiură, sau saloane de cosmetică și remodelare corporală, consultanța noastră este completă și eficientă, cu beneficii pe termen lung.
DATE DE CONTACT
ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER
COMANDĂ TELEFONICĂ
0744 501 210
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
URMĂREȘTE-NE PE
PLĂȚI CU CARDUL PRIN MOBILPAY
heartusers
0
    0
    Coș
    Coș-ul este golÎnapoi la magazin
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram