0744 501 210
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00

Niciun produs în coș.

Termeni si conditii

 

 • PREVEDERI GENERALE:

Termenii si conditiile se aplica la achizitionarea online, de pe site-ul www.v-silentium.ro, stabilesc conditiile si specifica drepturile si obligatiile vanzatorului si ale cumparatorului. Vanzatorul si operatorul operatiunilor online este V-Silentium SRL avand sediul social: Loc. Giarmata, 307210 jud. Timis, Str. Muntele Mic1, Nr. 24, Reg. Comerțului nr. J35/1490/1996, Cod fiscal RO8991596,

 • COMANDA PRODUSELOR:

In vederea comandarii produselor de pe site-ul v-silentium.ro persoana interesata trebuie sa acceseze site-ul mai sus prevazut.

In vedere plasarii comenzii clientul va selecta produsele pe care doreste sa le achizitioneze adaugandu-le in cosul de cumparaturi.

In vederea finalizarii comenzii clientul trebuie sa completeze formularul destinat acestei etape, apoi sa selecteze butonul de finalizare al comenzii.

Ulterior acestei proceduri, clientul va primi din partea vanzatorului un mesaj prin care i se va aduce la cunostiinta faptul ca a fost preluata comanda acestuia in vederea.

 • Preluarea comenzii consta in operatiuni interne desfasurate in vederea comunicarii si desfasurarii in conditii optime a departamentelor responsabile.

Comenzile se preiau in functie de data la care au fost plasate.

!Important!: prin preluarea comenzii nu se intelege livrarea comenzii.

Ulerior preluarii comenzii, aceasta este comunicata departamentului responsabil in vederea identificarii, selectării, ambalarii produselor ce fac obiectul comenzii.

Dupa ce produsele au fost indentificate, selectate, ambalate acestea sunt transmise spre livrare curierului conform comenzii plasate.

 • Procedeul privind identificarea, selectarea si ambalarea produselor, in vederea transmiterii curierului-colet, ce fac obiectul comenzii se efectueaza in 1-2 zile lucratoare, de la preluarea comenzii.

 

 • LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se realizeaza in termen de 1-3 zile lucratoare de la identificarea, selectarea si ambalarea produselor.

Livrarea produselor in UE se realizeaza in termen de 3-6 zile de la identificarea, selectarea si ambalarea produselor.

In momentul in care produsele ce au facut obiectul comenzii(coletul) au fost transmise curierului, clientul va fi notificat(a) printr-un mesaj fie email sau telefonic.

Comenzile nu se cumuleaza, fiecare comanda plasata este de sine statatoare. Nu se pot plasa mai multe comenzi, iar ulterior sa se cumuleze.

De exemplu, daca un client plaseaza 2 comenzi, ambele cu taxa de curierat, atunci comenzile vor fi colectate separat si va achita taxa de curierat pentru fiecare. Fiecare colet va contine produsele pe care clientul le-a adaugat in comanda respectiva.

Termenele de livrare prevazute la prezenta sectiune pot suferi modificari datorita interventiei unor factori obiectivi ce nu tin de vointa vanzatorului, astfel pot exista intarzieri din diverse motive precum(fara a se limita la acestea): sarbatorile legale, conditiile meteo nefavorabile, perioadele de reduceri,  perioadele aglomerate, problemele tehnice intervenite independent de vointa vanzatorului, etc.

 • COMENZI TELEFONICE

Plasarea comenzilor telefonice se realizeaza pe propria raspundere iar V-Silentium srl nu este raspunzator pentru eventualele erori/neintelegeri privind adresa, numar de telefon, produse, nuante de culori etc.

 • ANULARE COMENZII:

Exista situatii in care o comanda nu poate fi livrata clientului,  din diverse motive (produs indisponibil, nerespectarea kiturilor, date livrare incomplete/incorecte etc.). In acest caz, clientul este contactat telefonic de catre un reprezentant. In cazul in care clientul nu raspunde la telefon, atunci va primi instiintare in scris, printr-un e-mail, cu situatia in cauza si solicitarea de raspuns. In cazul in care clientul nu ne contacteaza in termen de 48 ore (lucratoare),  printr-un reply la mailul de instiintare sau telefonic, comanda este anulata automat in sistem.

De asemenea si clientul poate beneficia de dreptul privind anularea comenzii, in situatia in care aduce la cunostinta vanzatorului intentia sa, inainte de incheierea contractului.

Clientul poate anula comada in situatia in care acesta informeaza vanzatorul despre intentia sa inainte de predarea comenzii curierului in vederea transportului.

 • PRETUL : Preturile produselor sunt exprimate in RON, iar TVA-ul este inclus in pretul afisat.
 • PLATA PRODUSELOR: Va punem la dispozitie doua modalitati de plata si anume – Plata cu cardul online prin MobilPay & Plata Prin Transfer Bancar – in cazuri speciale (clienti fideli) se ofera si plata ramburs a produselor.  
 • Pretul final platit de catre client este format din pretul de achizitie al produsului  la care se adauga costul de transport. V-Silentium srl  nu percepe nicio alta taxa suplimentara. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil. Voucherele sau alte modalitati de fidelizare nu sunt transferabile si nu pot fi cumulate.
 • Taxa de transport se calculeaza la suma efectiv platita, dupa aplicarea cuponului de reducere, acolo unde este cazul.
 • Pretul de transport va fi afisat la fiecare comanda in parte, in cadrul sectiunii  de finalizeaze a comenzii.

Preturile sunt valabile incepand cu publicarea acestora, cu exceptia cazurilor in care există erori materiale,  in special dar fara a se limita la acestea,  in cazul preturilor care au fost afisate cu greseli evidente, semnificativ diferite de valoarea de comercializare sau cele afisate din cauza unei erori de sistem.

In acest caz, vanzatorul nu este obligat sa livreze produsul la pretul eronat. Vanzatorul va informa clientul referitor la acest aspect si va oferi livrarea produsului/produselor la pretul real.

Politica de livrare a produselor/serviciilor si retur/anulare

 • Dupa confirmarea comenzii dumneavoastra – fie telefonic (in cazul comenzilor cu plata ramburs) fie automat (in cazul comenzilor cu plata prin card) – in maxim 2-3 zile lucratoare comanda dumneavoastra va fi expediata prin Curier Rapid
 • Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se returneaza in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului. In situatia mentionata mai sus, clientii pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsele cumparate

  Cosmetice

  • cu eticheta originala;
  • cu toate accesoriile aferente;
  • fara urme de utilizare, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura;
  • fara ambalaj deteriorat, zgarieturi;
  • sa fie sigilate;

  Aparate

  • cu eticheta originala;
  • cu toate accesoriile aferente;
  • cu certificatul de garantie, in original;
  • fara urme vizibile de deteriorare;
  • fara interventii neautorizate sau care nu respecta indicatiile de utilizare ce insotesc produsele;
  • fara ambalaj deteriorat, zgarieturi, socuri mecanice/electrice;

  V-Silentium srl se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retur, Conform legii, clientul poate să se retragă din contract printr-o declarație neechivocă, prin orice metodă dorește: email, poștă, verbal etc.

DATE DE CONTACT
ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER
COMANDĂ TELEFONICĂ
0744 501 210
Luni - Vineri: 8:00 - 16:00
URMĂREȘTE-NE PE
PLĂȚI CU CARDUL PRIN MOBILPAY
heartusers
0
  0
  Coș
  Coș-ul este golÎnapoi la magazin
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram